LKH

LKH -sarjan pumput ovat erittäin tehokkaita ja taloudellisia keskipakopumppuja, jotka täyttävät hygieenisen ja hellävaraisen nesteenkäsittelyn sekä kemiallisen kestävyyden vaatimukset.

LKH -sarjan uusin tulokas LKH Prime pumppu on monipuolinen itseilmaava pumppu ja edeltäjiään tehokkaampi, äänettömämpi ja hygieenisempi. Ilmaruuviteknologian ja optimoidun juoksupyörän sekä kotelon geometrian ansiosta se ylittää alan odotukset tehokkuuden, pienemmän energiankulutuksen ja hiilijalanjäljen osalta. LKH Primen luotettavuus parantaa operatiivista tuottavuutta. Se soveltuu sekä CIP pesuihin ja tuotteen pumppaamiseen, joten se voi vähentää investointitarvetta prosessijärjestelmien suunnittelun yhteydessä. LKH Primessa on samoja osia kuin muissa Alfa Laval LKH-sarjan pumpuissa, joten sen huolto ja ylläpito on helppoa ja kustannustehokasta. 

Alfa Laval on lisännyt uuden kokoluokan LKH Prime pumpun valikoimaan. LKH Prime 40 tuo lisää suorituskykyä; Sen tuotto on max. 110m3 / h ja nostokorkeus jopa 115m. 
Vuonna 2016 lanseerattu LKH Prime 20 on saanut loistavan vastaanoton ja ollut tehokas pumppu CIP - tehtävissä ja tuotteen pumppauksessa käyttäen ilmaruuviteknologiaansa. Nyt erinomainen tehokkuus ja hygieenisyys on saatavilla merkittävästi suuremmalla suorituskyvyllä.

LKH UltraPure on suunniteltu lääketeollisuuden tarpeisiin.

LKHSP on itseimevä keskipakopumppu, joka on suunniteltu erityisesti ilmaa ja kaasuja sisältävien nesteiden pumppaamiseen, ilman että pummpauskyky kärsii.

LKH-110 ja LKH-120P ovat monivaiheisia keskipakopumppuja.

LKHFP on esimerkiksi suodatusjärjestelmiin suunniteltu keskipakopumppu, koska se kestää korkeaa tulopainetta.

LKHI on suunniteltu suurten, jopa 16 barin syöttöpaineiden kanssa.

LKHex on suunniteltu ATEX -olosuhteisiin.

LKH Evap on suunniteltu erityisesti haihdutinlaitoksiin.

Muistathan että pumpun hankintahinta on vain noin 7% pumpun käytön kokonaiskustannuksista ja että 10 vuoden käytön jälkeen suurimman siivun kustannuksista on haukannut energian kulutus.

 

Pyydä tarjous

Lataukset

Videot