AlRoFlow-2x300 FA

AlroFlow-2X300FA on tarkoitettu pienehköille ja keskisuurille elintarviketeollisuuden toimijoille, putkistojen ja prosessitankkien pesuun.

Pesusäiliöiden koko on 300 l, joten pesuneste riittää hyvin pitkiinkin putkistopesuihin (5-75 m, putken halkaisijan ollessa maksimissaan noin 50 mm) tai prosessitankkien pesuun, joiden tilavuus voi olla 10 m3:een saakka ja jopa suuremmillekin säiliöille, jos tankki ei kerää pesunestettä, eli pesun aikana tankissa on vain ohut pesunestefilmi.
Asemassa on kaksi säiliötä, joten pesukohteen pesuun voi käyttää kahta eri pesunestettä (esim. happo ja emäs) tai yhtä pesuainetta ja steriilivettä.
Välihuuhteet (kuuma ja kylmä) voidaan ajaa suoraan vesiliitynnöistä ohittaen aseman säiliöt.
Aseman prosessilaitteiden ohjaus on täysin automaattinen pesukohdekohtainen reseptiohjaus, joten operaattorin tarvitsee valita vain määritelty pesukohde ja sopiva pesuresepti.
Aseman syöttökapasiteetti pesunesteelle on maksimissaan 18 m3/h, 4.0 bar. Aseman sähköliitännäksi riittää 3 x 35 A. Pesunesteen lämmitysteho on 2 x 7,5 kW. Aseman dimensiot on noin 1,0 m x 3,3 m x 1,9 m (l,p,k).

 

Pyydä tarjous

Lataukset

Lataa esite