TJ40G

Alfa Lavalin Toftejorg TJ 40G Rotary Jet Head on pyörivä pesuri, jonka tehokas ja kolmiulotteiden painepesu takaa säiliön laadukkaan puhdistuvuuden. Nelisuuttiminen pyörivä suihkupää puhdistaa säiliön huomattavasti nopeammin, kuin staattinen pesupallotekniikka. Koska TJ40G pesee nopeammin ja tehokkaammin, se kuluttaa vähemmän vettä, pesuaineita sekä pystyy toimimaan pienemmällä paineella/virtauksella ja vähentää siten käyttökustannuksia jopa 70%. Hygieenisen muotoilunsa ansiosta se puhdistaa samalla myös itse itsensä, joten holkkeihin, laakereihin ja sisäpintoihin ei jää katvealueita.

Pesunesteen virtaus saa suuttimet pyörimään ja kiertymään vaaka- ja pystysuunnassa. Ensimmäisen pesusyklin aikana suuttimet luovat karkean pesukuvion säiliön sisäpinnalle ja kahdeksan kierroksen aikana pesukuvio on täydellinen.

Alfa Laval on kehittänyt uuden version menestyneestä TJ40G pesuristaan. Pieni viilto suuttimissa saa aikaan viuhkamaisen pesukuvion, mikä tehostaa pesua entisestään. BURST -pesumenetelmässä vesi tai pesuaine ammutaan nopeina sykäyksinä tankkiin ja annetaan sen levittyä tankin seinämille. Tehostamalla pesuja säästät aikaa, vettä ja pesuaineita. TJ 40G BURST innovaation paras ominaisuus on se, että se levittää pesuaineen ennätystehokkaasti ja joissain tapauksissa vähentää pesukierrokset kahdeksasta jopa kolmeen.

Videot