Yritys

Olemme Alfa Lavalin hygieenisen tuotantoteknologian pääjälleenmyyjä Suomessa. Tarjoamme toimivat ratkaisut, koneet ja laitteet elintarvike-, juoma- ja biofarmateollisuuden tarpeisiin.

Olemme myyntiorientoitunut ja yrittäjähenkinen organisaatio, joten asiakastyytyväisyys on meille hyvin tärkeää. Pyrimme nopeisiin ja luotettaviin toimituksiin, ja varastoimme tavallisimpia tuotteitamme tiloissamme Keravalla.

Toimitamme myös pienimuotoisia kokonaisuuksia ja huollamme esim. lohkoroottoripumppuja ja muita erikoisosaamista vaativia tuotteita.          

Thinkflow Oy on vuonna 2002 perustettu yritys, jonka toiminta on jatkunut vakaana vuodesta toiseen. Henkilökunnan elintarviketeollisuuden osaamistausta periytyy useiden vuosien takaa alkaen osin jo vuodesta 1979 johtavien suomalaisten yritysten palveluksessa, joten asiakaskunta on vakiintunut ja toimialan tuntemus on hyvin laaja.

Yrityksen perustaja ja entinen toimitusjohtaja Kari Kojo on siirtynyt hallituksen puheenjohtajan tehtäviin ja poikansa Antti Kojo jatkaa toimitusjohtajana vuodesta 2017 alkaen. Thinkflow Oy on saanut olla usean työntekijän työpaikka yrityksen perustamisesta työntekijöiden eläköitymiseen asti ja käykin parhaillaan läpi sukupolven vaihdosta. 

Lue tietosuojaselosteemme tästä

 

          

 

Alta löydät linkit päämiestemme sivuille