Suodatus ja erotus

Toimitamme laajan valikoiman kalvosuodatuslaitteita, joiden joukosta löydämme jokaiseen yksittäiseen sovellukseen parhaan mahdollisen ratkaisun. Kalvosuodatuslaitteita voidaan käyttää viskositeeteiltaan erilaisille tuotteille ja ne ovat erittäin modulaarisia ja joustavia. Kalvosuodatus mahdollistaa pienemmän tuotannon kokonaiskustannukset, tasaisen virtauksen oikealla paineella sekä hallittavissa olevan tuotteen laadun.

Pyydä tarjous

DSS Kalvosuodatusteknologiaa meijeriteollisuudelle

Thinkflow toimii DSS:n kalvosuodatusjärjestelmien myynnin tukena Suomessa. DSS on maailma johtava meijereihin suunnattujen kalvosuodatusjärjestelmien keskus ja sen kattavasta tuotevalikoimasta löytyvät ratkaisut maidon ja heran käsittelyn optimointiin.

Levykalvot

Alfa Lavalin nanosuodatus- ja käänteisosmoosikalvot kattavat laajan valikoiman erilaisia vuo- ja rejektio-ominaisuuksia, Kalvot perustuvat ainutlaatuiseen polypropeeni tai polyesteritukimateriaalin rakenteeseen, joka mahdollistaa parhaan mahdollisen puhdistustuloksen.

 

Spiraalikalvot

Alfa Lavalin RO98pHt-spiraalielementit valmistetaan varta vasten prosesseihin, jotka edellyttävät korkeita lämpötiloja ja laajaa PH-aluetta elintarvike-, juoma-, kemikaali- ja lääketeollisuuden sovelluksissa.

 

Moduulit ja kalvosuodatusjärjestelmät

Erittäin viskoosien tuotteiden ja käymisliuosten ultra- ja mikrosuodattamiseen suunniteltu M39 -moduuli soveltuu erinomaisesti biotekniikan- lääketeollisuuden sekä elintarvike- ja juomateollisuuden käyttöön. M39 -moduuli on suunniteltu vastaamaan optimoidun virtausdynamiikan, alhaisen energiankulutuksen ja matalapaineisen käytön vaatimuksia.

 

Lisäkalvolaitteet

Kalvosuodatusjärjestelmien hygieeniset ruostumattomasta teräksestä valmistetut pesät on suunniteltu hygieenisille spiraalielementeille. Kaikki materiaalit täyttävät FDA -vaatimukset, joten ne soveltuvat elintarviketeollisuuden käyttöön.

Alfa Laval esisuodattimet ovat hygieenisiä rakenteeltaan kiintoaineita suodattavia rakosuodattimia. Kaikki materiaalit ovat FDA -sääntöjen mukaisia ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä.