Suodatus ja erotus

Toimitamme laajan valikoiman kalvosuodatuslaitteita, joiden joukosta löydämme jokaiseen yksittäiseen sovellukseen parhaan mahdollisen ratkaisun. Kalvosuodatuslaitteita voidaan käyttää viskositeeteiltaan erilaisille tuotteille ja ne ovat erittäin modulaarisia ja joustavia. Kalvosuodatus mahdollistaa pienemmän tuotannon kokonaiskustannukset, tasaisen virtauksen oikealla paineella sekä hallittavissa olevan tuotteen laadun.

Pyydä tarjous

MMS kalvojärjestelmät

Thinkflow tukee MMS-kalvojärjestelmien myyntiä Suomessa. MMS on johtava kalvosuodatusteknologian toimittaja maitotuotteiden, elintarvikkeiden, juomien, biotekniikan, lääketeollisuuden ja kemianteollisuudelle, jonka painopiste on innovaatiossa, kekseliäisyydessä ja joustavuudessa. Ratkaisuihin sisältyy kaiken kokoisia avaimet käteen ulottuvia kalvojärjestelmiä, laboratorioista teollisuusyksiköihin ja alhaisesta korkeapainesovelluksiin. Kaikki pohjoismaisten markkinoiden järjestelmät on mitoitettu, suunniteltu ja valmistettu MMS Nordic Tanskassa vastaamaan pohjoismaisten asiakkaiden tarpeita, odotuksia ja kulttuuria.

Lataa esite

Painopiste kestävässä kehityksessä; Säästä vettä prosessissasi

Onko sinulla vedenottoa tai jätevesien käsittelyä koskevia rajoituksia, jotka haittaavat tuotantoa? Kalvosuodatuksella voidaan ottaa vettä prosessista ja tuottaa korkealaatuista vettä. Talteen otettu vesi voidaan kierrättää ja käyttää uudelleen tuotantolaitoksessa, mikä vähentää vedenkulutusta ja jäteveden määrää. Thinkflow Oy:n uusi yhteistyökumppani MMS tuntee kalvosuodatustekniikan erittäin hyvin ja on valmis auttamaan asiakkaitamme kohti kustannustehokkaampaa ja kestävämpää prosessia.

MMS voi auttaa sinua arvioimaan 

• Mahdollisuudet veden talteenottoon prosessivirroista ‌
• Talteen otetun veden mahdollisen uudelleenkäytön ‌
• Talteen otettujen kiintoaineiden mahdollisen uudelleenkäytön ‌
• Talteen otetun veden jälkikäsittelyn tarpeen ‌
• Talteen otetun veden varastointia koskevat vaatimukset ‌
• Talteen otetun veden jakelujärjestelmää koskevat vaatimukset

Lue lehdistötiedote

 

Levykalvot

Alfa Lavalin nanosuodatus- ja käänteisosmoosikalvot kattavat laajan valikoiman erilaisia vuo- ja rejektio-ominaisuuksia, Kalvot perustuvat ainutlaatuiseen polypropeeni tai polyesteritukimateriaalin rakenteeseen, joka mahdollistaa parhaan mahdollisen puhdistustuloksen.

 

Spiraalikalvot

Alfa Lavalin RO98pHt-spiraalielementit valmistetaan varta vasten prosesseihin, jotka edellyttävät korkeita lämpötiloja ja laajaa PH-aluetta elintarvike-, juoma-, kemikaali- ja lääketeollisuuden sovelluksissa.

 

Moduulit ja kalvosuodatusjärjestelmät

Erittäin viskoosien tuotteiden ja käymisliuosten ultra- ja mikrosuodattamiseen suunniteltu M39 -moduuli soveltuu erinomaisesti biotekniikan- lääketeollisuuden sekä elintarvike- ja juomateollisuuden käyttöön. M39 -moduuli on suunniteltu vastaamaan optimoidun virtausdynamiikan, alhaisen energiankulutuksen ja matalapaineisen käytön vaatimuksia.

 

Lisäkalvolaitteet

Kalvosuodatusjärjestelmien hygieeniset ruostumattomasta teräksestä valmistetut pesät on suunniteltu hygieenisille spiraalielementeille. Kaikki materiaalit täyttävät FDA -vaatimukset, joten ne soveltuvat elintarviketeollisuuden käyttöön.

Alfa Laval esisuodattimet ovat hygieenisiä rakenteeltaan kiintoaineita suodattavia rakosuodattimia. Kaikki materiaalit ovat FDA -sääntöjen mukaisia ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä.