Säiliövarusteet

Oikeat säiliövarusteet prosessitankkiin tulisi valita sen perusteella minkä kokoisesta ja muotoisesta säiliöstä on kyse, mitä sisältöä säiliössä pidetään ja minkälaista pesua säiliö prosessin aikana vaatii. Mitoittamalla pesurit ja muut säiliövarusteet optimaalisesti, saadaan prosessitankeista irti kaikkein paras hyöty pienimmillä mahdollisilla kustannuksilla. Oikein optimoitu prosessitankki, jossa on oikeat säiliövarusteet, täyttää tämän päivän tiukat toiminnalliset vaatimukset, kuten esimerkiksi korkean hygieniatason sekä käyttöhyödykkeiden (pesunesteet, vesi, sähkö) kulutuksen minimoinnin.

Lataa tästä esitteemme: Tankkioptimointi

 

Mittaus ja säätötekniikkaan liittyvät säiliövarusteet 

Thinkflowlta saat myös tarvittavan mittaus- ja säätötekniikan kuten:


Tilaa säiliövarusteet Thinkflowlta

Kun mietit mitkä olisivat oikeat säiliövarusteet juuri sinulle, älä epäröi ottaa yhteyttä. Myyjämme ovat korkeakoulutettuja asiantuntijoita, joilla on vankka kokemus alan prosesseista ja vaatimuksista.

 

 

Miesluukut

Miesluukkuja eli huoltoluukkuja on saatavana ovaaleilla kansilla (tyyppiä LKD), pyöreillä kansilla (LKDS, LKDC, HLSD-2 ja C) sekä neliön mallisilla kansilla (R).

  • Neliömallinen R-luukku: Soveltuu pullotus- ja pesulaitteisiin aloille, joissa toisinaan poistetaan hedelmälihaa säiliön pohjalta.
  • Pyöreä HLSD-2: Ulospäin avautuvaa kantta käytetään paineistettujen säiliöiden yläpinnassa.
  • Pyöreä LKDC: Hygieeninen ja suljettava 3.1 sertifioitu
  • Ovaali LKD 546 X 447: Kulmakehyksen ansiosta ihanteellinen CIP-käyttöön
  • Ovaali LKD 535 x 435: Erityisesti meijeriteollisuuden säiliöissä käytetty. Siinä saranavaihtoehdot ovat asennettavissa sekä oikealle, että vasemmalle.
  • Ovaali LKD 440 X 320: Viini- ja mehuteollisuuden säiliöihin on saatavilla saranoilla tai ilman.

 

 

Pyydä tarjous

Sekoittimet ja agitaattorit

Toimitamme laajan valikoiman sekoittimia ja agitaattoreita hygieenisiin prosesseihin. Alfa Lavalin sekoittimet sekoittavat hellävaraisesti ja säästävät energiaa jopa 80%. 

Modulaarisen rakenteen ansiosta ylläpito ja huolto on helppoa ja joustavaa. EnSaFoil-juoksupyörät sekä erityisesti fermentointiin kehitetty EnSaFerm-juoksupyrät absorvoivat lämpöä tuotteesta ja vähentävät siten energiankulutusta. 

Sekoittimien sileä pinta mahdollistaa optimaalisen virtauksen ja ne sopivat erinomaisesti elintarvike-, meijeri-, -panimo-, lääke- ja pesuaine- ja kosmetiikkateollisuuden vaatimuksiin.

Pyydä tarjous

Pesurit

Elintarviketeollisuudessa tuotteen eheyden, tuottavuuden ja kannattavuuden kannalta kaiken A ja O on tehokas pesu. Oikeilla pesulaitevalinnoilla vähennetään veden, kemikaalien ja energian kulutusta sekä vähennetään tuotantosyklien välistä pesuaikaa.

Näkölasit

Näkölasit ovat säiliöiden lisävarusteita, joiden avulla tuotetta ja tuotteen kulkua voi valvoa lasin läpi vaikka esimerkiksi tuotteen lämpötila tai paine olisi hyvinkin korkea. Thinkflowlta näkölaseja on saatavana neljää eri tyyppiä:

  • LKS 105: Paineettomille varastosäiliöille (asennetaan nesteen pinnan yläpuolelle).
  • DIN 11851: Ruuvattava näkölasi, jota käytetään säiliöiden ja sekottimien silmämääräiseen valvontaan panimo-, meijeri- ja elintarviketeollisuudessa.
  • DIN 28120: pultattu näkölasi säiliöihin, joissa on suuri paine ja lämpötila. DIN standardin näkölaseihin on saatavilla myös MiniVISION -valaisin.
  • In-line näkölasi: Tarkoitettu tuotevirtauksien silmämääräiseen tarkkailuun