Pumput

Oikeilla pumppuvalinnoilla voi päästä jopa 15% energiasäästöihin! 

Toimitamme eri viskositeeteille ja nesteille tarkoitettuja pumppuja, jotka ovat tehokkaita ja hygieenisiä ja samalla kykenevät tuotteen hellävaraiseen käsittelyyn.

Kun tuotetta on pumpattava varovasti ja hygieenisesti, käytetään positiivisia syrjäytyspumppuja lähes aina, kun taas nesterengaspumput ovat suunniteltu ilmaa tai kaasua sisältävien nesteiden käsittelyyn.

Pyydä tarjous

Alla oleva piirakkamalli kuvaa Solid C pumpun kokonaiskäyttökustannuksia 10 vuoden käytön aikana ja siitä ilmenee, että energian kulutus on itse asiassa suurin kustannuserä pumpun käytössä. Oikein mitoitetulla pumppuvalinnalla pääsemme vaikuttamaan juuri tuohon osaan.

Keskipakopumput

Alfa Lavalin keskipakopumput ovat paras ratkaisu, kun halutaan pumpata matalaviskoosisia nesteitä hellävaraisesti ja tehokkaasti.

Lohkoroottoripumput

Alfa Lavalin lohkoroottoripumput soveltuvat hygieenisiin ja hellävaraisiin prosesseihin, joissa käsiteltävien nesteiden viskositeetti voi olla matala, keskitasoinen tai korkea. Lohkoroottoripumppuja löytyy SX, SRU ja Optilobe -malleista. Kukin malli on kehitetty vastaamaan erilaisia vaatimuksia prosessissa laadun ja luotettavuuden suhteen. Yhdessä ne tarjoavat taloudellisen ja joustavan prosessin.

Pyydä tarjous

Kiertomäntäpumput

SCPP-sarjan kiertomäntäpumppu kuuluu positiivisiin syjäytyspumppuihin, jotka sopivat hygieeniseen elintarviketeollisuuteen. Tämä malli on erittäin tehokas pieni viskoosisiin käyttösovelluksiin, joissa vastapaine on kohtalaisen suuri.

Pyydä tarjous