Menu

Savirunninkatu 2
04260 Kerava

09-7206 310

info@thinkflow.fi

Y-tunnus: 1763560-0
 

Venttiilit

Alfa Laval venttiilit mahdollistavat nesteen virtauksen säädöstelyn putkistossa ja niillä on erilaisia erikoisominaisuuksia käyttötarkoituksesta riippuen. Autamme asiakkaitamme valitsemaan juuri oikeanlaiset Alfa Laval venttiilit kuhunkin tarpeeseen. Kaikkein yleisimpiä ovat vuodonilmaisu- ja läppäventtiilit, jotka toimivat käsikahvalla tai toimilaitteella, mutta tarpeen mukaan valikoimista löytyy myös automatiikkaa, olla pystytään minimoimaan reaktioaika ja maksimoimaan tuottavuus. Esim. kaksipesäisen Alfa Laval Unique mixproof -venttiilin avulla voidaan tyypillisesti korvata useampia venttiileitä, sillä sen avulla voidaan samanaikaisesti (aineita sekoittamatta) ajaa eri nesteitä eri putkistoihin. Tällöin venttiilin toisen pesän läpi voi kulkea vaikkapa pesuainetta kun toisessa virtaa elintarvike, ja tuotteet pysyvät erilllään.

Alfa Laval -venttiilit:

  • Vuodonilmaisuventtiilit
  • Pystykara- ja sulkuventtiilit
  • Läppäventtiilit
  • Säätöventtiilit ja erikoisventtiilit
  • Näytteenottoventtiilit
  • Takaiskuventtiilit
  • Kalvoventtiilit
  • Palloventtiilit
  • Unique mixproof venttiilit

Kaikki Thinkflown suosittelemat Alfa Laval -venttiilit ovat luotettavia, hygieenisiä ja helppohoitoisia. Niihin saa Thinkflown varastolta varaosia nopeasti.
 

Tilaa Alfa Laval -venttiilit Thinkflowlta

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi Alfa Laval venttiilit. Autamme mielellämme myös oikean venttiilin valinnassa. Myyjämme ovat korkeakoulutettuja asiantuntijoita, joilla on vankka kokemus alan prosesseista ja vaatimuksista.

Vuodonilmaisuventtiilit

Alfa Laval -vuodonilmaisuventtiilien avulla voidaan suunnitella asiakkaan tarpeisiin täydellisesti sopiva ratkaisu. Ne tarjoavat erinomaisen joustavuuden hygieenisessä virtojen käsittelyssä, sillä ne mahdollistavat kahden eri nesteen käsittelyn ilman ristikontaminaatioriskiä. Kahden erillisen tulpan ja tiivisteen käyttö tarkoittaa, että yksi vuodonilmaisuventtiili voi usein korvata kaksi (tai useampiakin) erilaisia venttiileitä.

Pyydä tarjous

Pystykara- ja sulkuventtiilit

Alfa Laval SSV -pystykaraventtiili on suunniteltu luotettavaksi ja hygieeniseksi. Sen avulla voidaan kierrättää ja pysäyttää virtaus järjestelmissä, joissa virtaus kulkee joko yhteen tai useampaan suuntaan.

 

 

Läppäventtiilit

Alfa Laval -läppäventtiilit soveltuvat sulkuventtiileiksi, niin käsikäyttöisiin kuin automatisoituihinkin prosesseihin. Suuren virtausaukon ansiosta painehäviö on alhainen ja ne soveltuvat tuotteille, jotka vaativat hellävaraista käsittelyä.

Säätöventtiilit ja erikoisventtiilit

Valikoimistamme löytyy venttiileitä erikoisempiin ja harvinaisempiinkin tarpeisiin.

Näytteenottoventtiilit

Keofitt on Alfa Lavalin ohella maailman johtava yritys steriilissä näytteenotossa. Näytteenottoventtiilien käyttö on korostunut muun muassa siitä syystä, että prosessien hygieenisyyden merkitys on kasvanut.

 

Takaiskuventtiilit

Takaiskuventtiili sallii virtauksen vain yhteen suuntaan.

Kalvoventtiilit

Unique Premium kalvoventtiili on käänteentekevä, tehokkuutta ja käyttöturvallisuutta parantava venttiili, joka yksinkertaistaa prosessia.

 

Palloventtiilit

SBV, 5308/5309 sekä UltraPure palloventtiilit ovat ihanteellisia tuoteventtiilejä panimo-, meijeri- ja lääketeollisuuteen. Niiden rakenne sopii hyvin myös paksuille ja partikkeleita sisältäville nesteille, koska ne eivät vastusta virtausta lainkaan. Palloventtiilit sopivat hyvin sellaisiin kohteisiin, joissa vaaditaan täysiaukkoinen pesä, jotta putken turbulenssi ja paineen alenema voidaan minimoida. Palloventtiilit koostuvat ruostumattomasta teräspesästä, jossa on pallomainen suljin. Venttiilejä käytetään joko manuaalikahvalla tai paineilmalla.