Menu

Savirunninkatu 2
04260 Kerava

09-7206 310

info@thinkflow.fi

Y-tunnus: 1763560-0
 

Tekniset ratkaisut ja asiakaspalvelu

Opastamme tuotteiden käyttöön ja huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Oikealla varaosien valinnalla varmistat tuotantoprosessin toimivuuden.

Lämmönvaihdinten ja pumppujen mitoitus on oleellinen osa energiatehokasta tuotantoa.

Tunnemme tuotantoprosessit ja autamme valitsemaan oikeat tuotteet kuhunkin sovellutukseen. Lämmönvaihdinten ja pumppujen mitoitus on oleellinen osa energiatehokasta tuotantoa.

Opastamme tuotteiden käyttöön ja huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Oikealla varaosien valinnalla varmistat tuotantoprosessin toimivuuden.

Tilaus/toimitusprosessin hallinta on oleellista pyrkiessämme yhä nopeampaan ja joustavampaan toimintaan.

 

 

Varasto

Varastostamme saat nopeasti tarvitsemasi tuotteet.

Varastostamme löytyvät mm.

  • Kaaret, T-kappaleet, kartiot, putkenkannattimet
  • SMS- ja clamp-liitinosat
  • Läppä-, pystykara- ja takaiskuventtiilit
  • Venttiilien ja pumppujen varaosat

Mitä varastosta ei löydy, toimitamme suoraan tehtaalta jopa seuraavaksi päiväksi.

Huolto ja asennus

 

Huollamme kaikkia edustamiamme tuotteita:

  • Pumppuja
  • Venttileitä
  • Pesureita

Käytämme huollossa ainoastaan alkuperäisiä varaosia.

Rakennamme myös asiakkaiden tarpeiden mukaisia pienehköjä kokonaisuuksia vakio-osista.

Konekannallamme pystymme koneistamaan, hitsaamaan ja hiomaan.

Suunnitelmallinen ja ennakoiva huolto-ohjelma lisää merkittävästi koneiden ja laitteiden elinikää, vähentää seisakkeja ja yllättäviä kuluja.

Teemme huoltoyhteistyötä alansa parhaiden asiantuntijoiden kanssa:

 

 

 

  

 

Ennakoiva huolto tehostaa prosesseja. Tutustu Suomen Sokerille tehtyyn pilottiin tästä

Tankkioptimointi

Tankkioptimointi on prosessi, jolla pyritään kartoittamaan toimenpide-ehdotukset, joilla saadaan asiakkaan prosessitankit tilaan, joka täyttää tämän päivän tiukat toiminnalliset vaatimukset, kuten esimerkiksi korkean hygieenisyystason ja käyttöhyödykkeinen (pesunesteet, vesi, sähkö) kulutuksen minimoinnin.

Lataa pdf-esite

 

MILKFOUL -HANKE

Energiatehokkuutta pintojen likaantumisen hallinnalla meijerituotteiden valmistuksessa (MILKFOUL)

Meijeriteollisuudessa käytetään runsaasti energiaa kuluttavia lämpökäsittelyjä, jolloin energiatehokkuus on oleellisen tärkeää taloudellisuuden ja ympäristövaikutusten kannalta. Tuotannon energia- ja materiaalitehokkuutta vähentää kuitenkin prosessilaitteiden likaantuminen, jossa ei-toivottu materiaali kertyy prosessilaitteen pinnoille. Lisäksi pintojen likaantuminen lisää tuotteen pilaantumisen riskiä liian alhaiseksi jääneiden pintalämpötilojen, pidentyneiden lämmitysjaksojen sekä itse likakerroksesta irtoavan aineksen kontaminaatiovaaran vuoksi. Ympäristövaikutuksia ja kustannuksia lisää energian- ja vedenkulutuksen lisääntymisen lisäksi pintojen puhdistamiseen tuote-erien välissä käytetyt kemikaalit. Tämän hankkeen tavoitteena on löytää ratkaisuja erityisesti meijerituoteteollisuuden pintojen likaantumisongelmiin, ja siten parantaa prosessien energia- ja materiaalitehokkuutta.

Hankkeessa selvitetään meijerituoteteollisuudessa esiintyviä likaantumismekanismeja, jonka perusteella valitaan ja testataan sopivia lähestymistapoja likaantumisen vähentämiseksi sekä tuotannon energia- ja materiaalitehokkuuden parantamiseksi. Lisäksi hankkeessa tullaan arvioimaan menetelmien soveltuvuutta muihin likaantumismekanismeihin tai muilla elintarvike- ja biotuoteteollisuuden aloilla esiintyviin likaantumisongelmiin.

Lataa esite

    

Alfa Laval -tuoteluettelo

Näytä

Alfa Laval -varaosaluettelo

Näytä

Alfa Laval -3D-kuvat

Näytä