Menu

Savirunninkatu 2
04260 Kerava

09-7206 310

info@thinkflow.fi

Y-tunnus: 1763560-0
 

Hae meille töihin

Haemme joukkoomme

MYYNTI-INSINÖÖRIÄ / SISÄMYYJÄÄ

Tehtäväsi on koko tuotevalikoimamme myynti ja tarjouslaskenta asiakaskunnallemme. Toimit asiakasvastuullisesti tarjoten kunkin asiakkaan prosesseihin meillä tarjolla olevista mahdollisuuksista oikeat ratkaisut. Kykenet luomaan hyvät, luottamukselliset ja avoimet suhteet, joiden avulla pystyt laajentamaan olemassa olevia asiakkuuksia ja luomaan uusia.

Tehtävä edellyttää voimakasta myyntihenkisyyttä, kykyä ja halua oppia uusia asioita sekä nöyryyttä kuunnella asiakastasi. Lisäksi työtehtävässäsi tarvitaan tarkkuutta ja hyviä taitoja matematiikan ja excelin osalta. Kokemus vastaavista töistä jollakin teollisuuden alalla on hyödyksi. Elintarviketeollisuuden erityisvaatimusten ymmärtäminen on suuri etu. Englannin kielen taito on välttämätön, sillä päivittäinen asiointi päämiestemme kanssa on osa tehtävääsi.

Tuotekoulutus tehtävään tapahtuu Keravalla, Tanskassa, Ruotsissa ja Englannissa.

Me tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän menestyvässä yrityksessä, maailman parhaat tuotteet ja miellyttävän työympäristön. Tehtävässä onnistuminen on Sinusta itsestäsi kiinni ja onnistuminen palkitaan sille kuuluvalla tavalla.

Tiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja Antti Kojo, 040 516 4431. Lähetä hakemus sähköpostilla palkkatoiveineen 30.10.2017 mennessä osoitteeseen antti.kojo@thinkflow.fi.

 

Alfa Laval -tuoteluettelo

Näytä

Alfa Laval -varaosaluettelo

Näytä

Alfa Laval -3D-kuvat

Näytä